Square Five je nešto nesvakidašnje u bogatoj ponudi barova I restorana u prestonici svih dešavanja. Smešteni u najstrožijem centru grada, na adresi Trg Republike 5, pored najlepšeg pogleda na Trg, izdvajamo se I po akustičnim svirkama 365 dana u godini.

Potrudili smo se da napravimo fantastičan spoj svega što vam treba od ranog jutra pa do kasno u noć: od prve jutarnje kafe I ukusnog doručka do dnevnog opuštanja I još ukusnijeg ručka pa do večere I akustične svirke koja je ponosno osvojila titulu najboljeg noćnog provoda u Beogradu 7 dana u nedelji. A ukoliko ste strastveni ljubitelj sporta kod nas uvek možete pratiti i razne sporske događaje koji se prikazuju na velikim brojem LCD televizorima I video bimovima a ukoliko imate kućnog ljubimca od kog ne želite baš da se razdvajate, Square Five Bar je pet friendly mesto, tako da i oni mogu da uživaju zajedno sa vama.

Za još mnogo toga kod nas što se ne može opisati rečima, dođite i uverite se zašto smo mi drugačiji od ostalih i zašto će te se vrlo brzo samo u Square Five baru osećati kako u svojoj kući.

Kulirnarski specijaliteti vredni svakog zalogaja.

Pored velikog izbora kafa, ceđenih sokova, širkog izbora piva vrhunskog kvaliteta, možete i probati i razne specijalitete koji su naši kuvari od srca spremili samo za vas.